Een huwelijksreis. In India. Die twee passen perfect bij elkaar toch? Het land van de Taj Mahal, de tempels in Khajuraho, Ajanta, Ellora, Hampi, Udaipur… Het lijkt wel alsof India zich door de eeuwen heen klaar heeft gemaakt om geliefden te verwelkomen. Daarnaast is er ook nog prachtige natuur. Mooie stranden, ongerepte bossen, geweldige landschappen en een ingewikkeld netwerk van backwaters. Wat je ook zoekt, in India vind je het zeker! Voor een land dat thuis is voor meer dan een miljard mensen, zijn er nog genoeg plekken waar je alleen kan zijn. Op huwelijksreis in India weet je zeker dat er genoeg romantiek is, en zal je authentieke ervaringen opdoen. Hier zijn onze top keuzes voor huwelijksreis bestemmingen in India.

meren en paleizen in udaipur

Als je koninklijk wilt worden behandelt op je huwelijksreis dan is Udaipur perfect. De stad heeft een aantal prachtige meren en paleizen die nu gasten verwelkomen. Udaipur is een heerlijke stad en ook een van daarom ook een van de meest gekozen huwelijksreis bestemmingen in India. De koningen en koninginnen zijn al een hele tijd weg, maar je bent meer dan welkom om hun plaats even in te nemen op je huwelijksreis!

kerala, het land van god

Zonsondergang in Kerala

Denk bij Kerala als huwelijksreis bestemming aan luxe woonboten, afgelegen villa’s die over honderden meters aan velden uitkijken, of een privé huisje aan de rand van de backwaters. Kerala heeft het allemaal. Als je graag op huwelijksreis wilt naar een bijzondere, rustige, serene plek met prachtige natuur en heerlijk eten, kijk dan niet verder! Toerisme is een van de grootste industrieën in Kerala, en Indiër staan bekent om hun gastvrijheid. Als je graag op huwelijksreis wilt in India, dan is Kerala een heerlijke optie die je verwachtingen zeker waard gaat maken. 

KORAALRiffen op de andaman eilanden

Ongeveer 300 eilanden verspreid in het midden van de zee, met witte stranden, kristal helder water en prachtige natuur. Dat spreekt voor zich toch? De Andaman en Nicobar eilanden hebben dit en meer! Een bezoek aan deze bijzondere eilanden is zeker iets wat op je lijst moet staan en geweldig voor een huwelijksreis.

EEN VIERING VAN LIEFDE

taj mahal of india

India is altijd het land geweest waar liefde wordt gevierd. De Taj Mahal is een mooi voorbeeld van deze viereing. ‘Foto’s doen het gewoon geen recht’. ‘Je moet het zien om te geloven’. Zodra je dit marmeren wonder met je eigen ogen ziet, hoe cliché het ook klinkt, begrijp je waar mensen het over hebben. Verder heb je Khajuraho, Hampi, Konark, Ajanta en Ellora. De lijst gaat door en door, en er blijven geweldig mooie opties verschijnen. 

paradijs op aarde, Jammu en kashmir

Ladakh, Kashmir

Hoewel het onder decennia van strijd heeft geleden, is de pracht van Jammu en Kashmir nog steeds duidelijk zichtbaar en geliefd bij mensen. Srinagar, Pahalgam en Gulmarg zijn een aantal favorieten, en (zeker niet onbelangrijk) veilige plekken. Als je daarentegen meer naar het oosten gaat, veranderd het landschap drastisch. De groene weiden verdwijnen en worden vervangen door het indrukwekkende Ladakh. Een hooggelegen meer, besneeuwde bergtoppen, talloze kloosters en enkele van de warmste mensen ter wereld.

Zo’n grote verscheidenheid aan huwelijksreis bestemmingen in India zal het zeker moeilijk zijn om er een te kiezen. We beloven echter, dat ze allemaal de moeite waard zijn!

Zit jij er nu aan te denken om op huwelijksreis te gaan in India en zou je daar graag wat hulp bij gebruiken? Neem contact met ons op en wij kunnen er voor zorgen dat je de huwelijksreis van je dromen beleeft, volledig aangepast naar jou wensen.

 

Tanja Holbe

About Tanja Holbe

De enorme verscheidenheid van plaatsen om te bezoeken in India en de grootte van het land maken het moeilijk om een reis in India te plannen. Welke plaatsen moet je bezoeken? Welke moet je overslaan? We zijn een jonge, energieke en vindingrijke reisorganisatie en we werken graag nauw samen met onze gasten om hen te helpen een spannende vakantie in India te plannen.

you might also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *